Nauka gry na ukulele

Zapraszam każdego 👱‍♂️👧♿👴👶👳‍♂️🤴👽🧛‍♂️ do nauki gry na ukulele.

O skuteczności moich lekcji możesz się przekonać zapoznając się z opiniami w Google.

Zapisy:

Michał Przerwa-Tetmajer

tetmajer@gmail.com

+48 515 096 388

Jestem czynnym muzykiem. Gitarzystą i wokalistą. Nagrałem 9 płyt. Możesz ich posłuchać w internecie (dyskografia poniżej). Regularnie występuję. Głównie w Polsce, ale występowałem również w Chinach i wielu krajach Europy. Jednak koncerty i sesje nagraniowe to dla mnie nie wszystko. Nie wyobrażam sobie bycia muzykiem bez dzielenia się swoją pasją z uczniami.

Dyskografia:

Jazzpospolita

  • Humanizm (2017)
  • Made in China (2016)
  • Jazzpo! (2014)
  • Repolished Jazz (2012)
  • Impulse (2012)
  • Almost Splendid (2010)
  • EP Polished Jazz (2009)

Michał Przerwa-Tetmajer

  • Michał Przerwa-Tetmajer <self titled> (2019)
  • EP Dwa czy jeden? (2018)
  • Doktor filozofii (2014)

Niskie ciśnienie

  • Dla domu i ogrodu (2016)

Dyplomy:

  • Dyplom Wrocławskiej Szkoły Jazzu i Muzyki Rozrywkowej
  • Dyplom Policealnego Studium Jazz im. Henryka Majewskiego w Warszawie

Posłuchaj mojej muzyki: